Är det rent på ditt kontor i Västerås?

Kontorsstädning är lika viktig i Västerås som i övriga delar av landet. Men det är lätt att glömma bort att det ska göras rent när man har många andra projekt på gång. Anlita en städfirma.

Papper i travar, projekt som ska slutföras, ja det finns mycket som kan belamra bord och bänkar på ett kontor. Man kanske inte ens märker att lamporna blir dammiga eller att krukväxterna slokar. Det är lätt att bli hemmablind för sådant man inte vill se. Man kanske inte vill anlita en städhjälp för att man måste plocka undan först. Så tokigt det kan bli. Ta vara på den organisationsförmåga och proffskunskap en städhjälp har, så kan du hålla det ganska undanplockat och fint mellan städfirmans besök.

Det finns hälsovinster med kontorsstädning

Inomhusmiljön är viktig när man arbetar på kontor. Det luktar gott och fräscht när det är nystädat, men det är också bra för hälsan att man andas in frisk luft. När dammet försvinner från hyllorna och golvet blir torkat, blir inomhusluften bättre. Sedan är det givetvis viktigt att toaletter och andra hygienutrymmen är bakteriefria och fräscha, inte bara för besökares skull utan även för den som arbetar på kontoret.

På kontoret vistas man i samma lokal hela tiden, och därför är rengöringen extra viktig, inte minst för allergiker. En städfirma hjälper till och ser till att det verkligen blir rent överallt, och man brukar ha ett schema där man tittar på rengöringsfrekvens. De städar där det behövs bäst, med jämna mellanrum. Läs mer om kontorsstädning på denna hemsida: https://www.kontorsstädningvästerås.se 

20 Nov 2020

STÄDNING I TOPPKLASS

Marknaden för städföretag är en djungel. På så gott som varje ort i landet kryllar det av städföretag, men långt ifrån alla lever upp till de förväntningar som man som privatperson eller företag ställer på en riktigt bra städning. Här ger vi tips och råd kring hur du ska tänka för att hitta en riktigt bra städleverantör.