Är du trött på damm och stök?

Du är verkligen trött på att ha det ostädat hemma, men du förmår inte göra så mycket åt det. Du kanske är deprimerad eller har värk, smutsen växer och då behöver du anlita städhjälp direkt.

Det finns många gamla komplex som spökar när det gäller städning. Man skäms för att be om hjälp, men en städfirma är som vilken hantverkare som helst, eller sömmerska, eller bagare. Man kan beställa hemstädning i Täby för att man vill göra det, och de som kommer hem till dig vill gärna ha jobb och försörja sig med det de är bäst på. Det är härligt med nyputsade fönster och fräscht badrum, torkade golv och dammtorkade hyllor. Du behöver inte ens vara hemma själv.

Öga för det lilla extra

Man brukar säga det om städpersonal, att de har öga för vad som behöver göras och gärna gör det lilla extra. Men de har inga känslostyrda relationer till dina saker, så de kan helt enkelt göra sitt jobb professionellt och kliniskt. När du har fått ordning där hemma känns det inte så överväldigande längre, och då kanske du upptäcker att du också har öga för det lilla extra. Du köper hem en blomma eller lägger fram en snygg, broderad duk som du har i skåpet.

Unna dig den höjning av livskvaliteten som en städfirma ger dig. Med RUT-avdrag behöver det inte bli så kostsamt, och du får tid över till det du vill och kan göra. Boka en storstädning vid behov eller skriv ett avtal.

19 Apr 2021

STÄDNING I TOPPKLASS

Marknaden för städföretag är en djungel. På så gott som varje ort i landet kryllar det av städföretag, men långt ifrån alla lever upp till de förväntningar som man som privatperson eller företag ställer på en riktigt bra städning. Här ger vi tips och råd kring hur du ska tänka för att hitta en riktigt bra städleverantör.