En trevligare entré

Det som oftast blir mest nedsmutsat i ett flerfamiljshus är trapphuset. Där hamnar allt grus och smuts som fastnat på skorna när man varit ute. Här kommer tips som gör trapphuset renare.

Entrén och trapphuset i ett flerfamiljshus är det första som möter besökande och boende när man kommer innanför ytterdörren, eller porten. Det ger ett första intryck som visar hur mycket fastighetsägaren och de boende bryr sig om sitt hus. Därför kan ett första intryck göra att intressenter till en lägenhet kan backa ur och att besökande kan få en dålig känsla av huset och de boende. Är det riktigt illa så kanske man till och med stänger porten och går igen.

Tips för enklare rengöring

För att få en entré och ett trapphus som ser trevligare ut bör man först och främst inreda det på ett sätt som gör att smuts inte syns så väl. Det går inte att undvika smuts helt och hållet, och även om man städar varje dag så finns det perioder då det ändå blir rejält nedsmutsat. Därför använder man sig oftast av en ytbeläggning på golv, trappa, i hiss och på väggar där smuts inte syns lika väl. Ett ytskikt som är lätt att städa och som dessutom är smutsavvisande är också värt att satsa på. Men man bör även se till att det finns ordentliga mattor som man kan torka av sina skor på när man kommer in. Kanske även en annan ingång till källaren för cyklar och barnvagnar. Läs mer om trappstädning på denna sida: trappstädningörebro.se 

17 Jan 2021

STÄDNING I TOPPKLASS

Marknaden för städföretag är en djungel. På så gott som varje ort i landet kryllar det av städföretag, men långt ifrån alla lever upp till de förväntningar som man som privatperson eller företag ställer på en riktigt bra städning. Här ger vi tips och råd kring hur du ska tänka för att hitta en riktigt bra städleverantör.