Fejat och klart

Längtan att städa varje helg när man är ledig är inte jättestor. Plockar man upp några saker en kvart varje kväll är det ett steg mot vägen att slippa helgstäd. Resten fixar städfirman!

Självklart finns det de som älskar att städa, likväl de som avskyr det som pesten. Vad händer om en pedant och en slarver flyttar ihop? Det kan bli en ändlös konfliktfylld situation med inneboende ilska och frustration. Vad gör man när man älskar någon men det är fullt av konflikter? Det bästa är att gå till botten med relationsproblemen. Det är dock inte lätt att lösa det själv utan det kanske behövs en tredje part som kan medla.

Så sitter man där, hos terapeuten, och inser att det är städningen som är problemet, allt annat har man en ömsesidig syn på. Då finns det en enkel lösning på problemet – städhjälp! Att kolla upp olika firmor som sysslar med hemstädning i Malmö blir ett alternativ och man räddar relationen.

Flera tjänster – samma företag

I hemstädning ingår dammtorkning av prydnadssaker, hemelektronik, lister och möbler. Rengöring i badrummet av handfat, dusch eller badkar samt toalett, för att bara nämna några punkter på städlistan. Naturligtvis dammsugs och våttorkas både golv och mattor.

När man börjat med hemstädning och bestämt vilka intervaller man önskar hittar man efterhand fler saker man kan få hjälp med. Putsa fönster är en av sakerna man kan lägga till städet. Skulle man byta bostad hjälper gärna städfirman till med flyttstädet. Självklart fungerar RUT-avdrag om man är berättigad till det.

9 Jan 2021

STÄDNING I TOPPKLASS

Marknaden för städföretag är en djungel. På så gott som varje ort i landet kryllar det av städföretag, men långt ifrån alla lever upp till de förväntningar som man som privatperson eller företag ställer på en riktigt bra städning. Här ger vi tips och råd kring hur du ska tänka för att hitta en riktigt bra städleverantör.