Fläckfri flyttstädning

När man flyttar ska ens bostad alltid flyttstädas innan man lämnar den. En flyttstädning är inte något man gör lättvindigt och enkelt. Den ska göras grundligt och noggrant och tar tid.

Vid en flyttstädning ska alla rum städas nästintill kliniskt rena. Alla ytor ska rengöras. Med alla menas verkligen varenda liten yta. Till och med det trånga utrymmet mellan elementet och väggen. Fönstren ska putsas både inuti och utanpå. Finns det persienner ska även dessa rengöras. Garderober och skåp ska torkas av, inte bara utanpå utan även inuti såväl som ovanpå. Om taket är målat ska det tvättas. I kök och badrum är det ännu mer att ta itu med. All utrustning ska vara ren: spisen, ugnsgallret, köksfläkten, kyl och frys. I badrummet gäller samma för toaletten, handfatet, dusch och badkar samt golvbrunnar.

Anlita en städfirma

Om man inte vill göra allt detta själv, kan man med fördel anlita en städfirma. Då slipper man även lägga ned den tid som faktiskt behövs och kan ägna sig åt roligare saker istället, som att flytta in i sin nya bostad. Många städfirmor är dessutom specialiserade på just detta med flyttstädning. En bra städfirma följer Mäklarsamfundets riktlinjer när det gäller flyttstädning. Då kan du känna dig trygg med att både hyresvärden eller köparen samt mäklaren blir nöjda med städningen. Om det mot förmodan skulle bli något klagomål så är det städfirman som får stå för det, åtminstone om det är en bra städfirma. Här är det såklart bra att kolla upp vad som gäller innan du anlitar firman! Läs mer om flyttstädning på denna hemsida: https://www.flyttstädningigöteborg.com 

2 Dec 2020

STÄDNING I TOPPKLASS

Marknaden för städföretag är en djungel. På så gott som varje ort i landet kryllar det av städföretag, men långt ifrån alla lever upp till de förväntningar som man som privatperson eller företag ställer på en riktigt bra städning. Här ger vi tips och råd kring hur du ska tänka för att hitta en riktigt bra städleverantör.