Flyttfirma på Lidingö är ett bra val

När du är stressad över flytten, har du säkert en stor checklista att bocka av på. En flyttfirma på Lidingö erbjuder dig bra flytthjälp snabbt och effektivt.

Kanske ska dina barn precis börja i sin nya skola och du ska till ditt nya jobb. När man flyttar är det så mycket mer i görningen, och man måste komma ihåg många saker. Du ska göra adressändringar på alla abonnemang, och du ska organisera packningen så att det blir smidigt att flytta in i den nya bostaden. Ta hjälp av proffs och anlita en flyttfirma på Lidingö.

Du kan även få hjälp med flyttkartonger och nerpackning. Skriv utanpå lådorna vilket rum de ska bäras in i, så har du sparat mycket spring och jobb. När allt bohag är flyttat, är det bra om du får in matvarorna i kylen och frysen, och att tallrikar och husgeråd kommer på plats i lådor och skåp. Redan nästa morgon ska du äta frukost där.

Flyttfirman hanterar allt säkert

De rutinerade flyttgubbarna har remmar och selar och dessutom stor vana vid att flytta möbler, så de är aktsamma om ditt bohag. Om du nu inte får plats med allt i din nya bostad, finns det ofta möjligheter att få möbler magasinerade.

Magasinering ger dig en liten tidsfrist, så att du inte behöver göra dig av med några möbler direkt. Städning är en annan tung post när man ska flytta. En flyttfirma har ofta även sådana tjänster, och om du anlitar dem blir det snabbt gjort. Hör av dig till denna flyttfirma för bästa hjälp vid flytt: flyttfirmalidingö.se

30 Jul 2022

STÄDNING I TOPPKLASS

Marknaden för städföretag är en djungel. På så gott som varje ort i landet kryllar det av städföretag, men långt ifrån alla lever upp till de förväntningar som man som privatperson eller företag ställer på en riktigt bra städning. Här ger vi tips och råd kring hur du ska tänka för att hitta en riktigt bra städleverantör.