Flyttstädning bokad när lasset går från Linköping

Hur ska man hinna alla måsten vid flytt? Ett sätt kan vara att göra som RosMarie, hon bokade flyttstädning och slapp ett av dem när hon flyttade från Linköping. Varför städa om man slipper?

Plötsligt blev det bråda dagar för RosMarie. Hon hade fått en befordran på jobbet och skulle börja om bara två veckor. Allt väl så långt. Det var bara det att jobbet låg 30 mil bort på företagets huvudkontor. Det innebar flytt och en himla massa arbete. Men det var det värt.

Praktisk som hon var började hon att göra en lista på vad som skulle göras. Sedan satte hon sig ner och begrundade den. Sedan började hon stryka det som kunde rationaliseras bort.

Linköping, flyttstädning lämnat till proffs

Orden skrev hon bakom det överstrukna städa. Den punkten kändes helt onödig då hon kände en kompis som arbetade med flyttstädning. Hon ringde företaget och bokade in tjänsten samtidigt som hon förhörde sig om hur det skulle fungera i praktiken.

Om hon bara tömde lägenheten och såg till att någon öppnade när de kom kunde hon åka när hon ville. Hon kollade med sin mamma som lovade att öppna och även ge nyckel till hyresvärden när allt var klart. Städfirman skulle ta hand om varenda vrå vilket kändes fantastiskt. Förrådet ingick dock inte men gick att boka till vilket hon gjorde.

Det kändes så lyxigt att bara lämna allt. Hon skickade en tacksam tanke till de som gjorde flyttstädningen och till mamma förstås när hon styrde bilen mot allt det nya.

13 Aug 2021

STÄDNING I TOPPKLASS

Marknaden för städföretag är en djungel. På så gott som varje ort i landet kryllar det av städföretag, men långt ifrån alla lever upp till de förväntningar som man som privatperson eller företag ställer på en riktigt bra städning. Här ger vi tips och råd kring hur du ska tänka för att hitta en riktigt bra städleverantör.