Kliniskt rent hem

Kliniskt rent hem utan att behöva lyfta ett finger. Det kanske låter för bra för att vara sant, men det är det inte. Med en städfirma kan ni få den rena hemmet ni vill utan att behöva anstränga er.

Det finns många positiva saker med att lämna över sin städning. Det är inte bara att ni slipper sköta den själva. De vet dessutom hur den ska utföras. Städarna har ett öga för smuts och vet var de ska städa. De vet vad för medel som ska användas på de olika ytorna. En annan positiv sak är att ni själva kan välja hur ofta de ska vara där. Vill ni ha de en gång i veckan, eller fler går det bra. Vill ni endast anlita de inför storhelger eller vid kalas, mm går även det bra. Vill ni kanske testa på för att utöka senare går detta också bra, valet är helt ert. Unna er städhjälp och lägg er tid på roligare saker.

Olika abonnemang

När man anlitar städfirma finns det olika typer av abonnemang. Vilket ni ska ha är beroende på hur ofta städningen ska skötas. Dessa kostar olika mycket hos olika företag. Det kan vara smart att ringa några företag för att få offert. Välj ett företag som betalar F-skatt så kan ni även få hjälp av RUT-avdraget, detta gäller inte för materialet utan endast för arbetskostnaden. Hitta ett företag ni känner er trygga med, detta är otroligt viktigt då de ska städa ert hem vare sig ni är hemma eller ej. Läs mer om städning på denna sajt: https://www.städningstockholm.net

12 Dec 2020

STÄDNING I TOPPKLASS

Marknaden för städföretag är en djungel. På så gott som varje ort i landet kryllar det av städföretag, men långt ifrån alla lever upp till de förväntningar som man som privatperson eller företag ställer på en riktigt bra städning. Här ger vi tips och råd kring hur du ska tänka för att hitta en riktigt bra städleverantör.