Planerar du att flytta?

När det är dags att flytta är det inte bara att packa och flytta och påbörja sitt nya liv i sitt nya hem. Först ska det gamla boendet tömmas och flyttstädas. Ta hjälp av en städfirma för detta.

När du ska flytta är det jobbigt att behöva ta städningen också när du redan har händerna fulla med annat. En flyttstädning är inte heller som en vanlig veckostädning. Det är mycket extra som tillkommer. Då är det tur att det finns flyttstädare som kan hjälpa till. Om man väljer att anlita flyttstädare så behöver man inte vara i hemmet under tiden.

Din vardag kommer bli så mycket enklare om du tar hjälp av flyttstädare. Att städa är inte bara att städa, det finns så mycket smuts och bakterier som inte ögat kan se. Jobbar man med flyttstädning så har man ett öga för det. Bakom spisen, kylen, frysen, bakom toan, ja alla tänkbara ställen. Där städar de. Allt du behöver göra sedan när ditt gamla boende är färdigstädat är att kolla igenom det för att se det fina resultatet.

Att välja rätt firma för din flyttstädning

Idag finns det många olika företag att välja mellan, du hittar dem genom en enkel sökning. Kolla deras hemsidor så kan du enkelt välja ut vem du tycker passar för jobbet att städa just ditt hem. Ring sedan runt och be om att få en offert på flyttstädning samt fråga om hur lång tid de tror arbetet kommer ta.

De flesta som jobbar med detta gör det för att de gillar att städa och har ett öga för att se var det behöver göras. Men det finns även de firmor som gör ett slarvigt jobb. Kolla gärna om det finns bilder på hur det brukar se ut, man hittar ofta det på sociala medier eller deras hemsidor. Att läsa recensioner är även att rekommendera.

En firma som tänker på miljön

Att miljön idag är en stor fråga är inget som går att undvika, fråga gärna arbetarna vilka olika medel som används. Du vill ha produkter som gör rent ditt hem men som ändå inte är jätteskadliga för naturen. Det finns ju idag även medel som är helt ofarliga för naturen. Något att tänka på är att inte ha för starka dofter så att nästa person som flyttar in får problem med allergi eller kanske migrän. Med detta sagt, välj att lämna över nycklarna till ett helt rent, skinande hem.

10 Oct 2020

STÄDNING I TOPPKLASS

Marknaden för städföretag är en djungel. På så gott som varje ort i landet kryllar det av städföretag, men långt ifrån alla lever upp till de förväntningar som man som privatperson eller företag ställer på en riktigt bra städning. Här ger vi tips och råd kring hur du ska tänka för att hitta en riktigt bra städleverantör.