Välj bra kontorsstädning i Stockholm

Det kan vara känsligt att släppa in städpersonal på en arbetsplats. Därför behöver ni veta att det är ett seriöst företag som på ett ansvarsfullt sätt utför er kontorsstädning i Stockholm.

Ni behöver hjälp med städningen. För att verksamheten ska flyta på behöver städningen göras när ni själva inte är på kontoret. Då är den bästa lösningen att anlita ett företag som kan lösa uppgiften på ett sätt som ni känner er trygga med.

Det kan ligga värdeföremål och känsliga papper framme. Vet ni att städpersonalen har en god arbetssituation, kan ni också lita på att de har respekt för sitt jobb. Seriösa städföretag ser till att de som städar har bra utrustning och en trygg anställning med alla förmåner och försäkringar som ska finnas.

Regelbunden uppföljning och anpassning av kontorsstädningen ger bäst resultat

Det är självklart att ni i samband med beställning av kontorsstädning tillsammans går igenom lokalerna, för att se vad som behöver städas och hur ofta. Alla kontor har olika behov och rengöringen ska anpassas efter det. Ibland behövs det en punktinsats och då anmäler ni bara det så ändrar städfirman i schemat och lägger till nya moment. Det är nödvändigt med flexibilitet.

Städningen sker på de tider ni önskar och det finns alltid en checklista där ni kan se vad som blivit gjort. De rengöringsprodukter som används är miljöanpassade, redskapen är ergonomiskt utformade och företaget har kollektivavtal för sina anställda. Sen kan ni mötas av en nystädad, fräsch arbetsplats - det är det absolut bästa sättet att börja dagen. Läs mer om kontorsstädning på denna sida: kontorsstädstockholm.com

14 Nov 2021

STÄDNING I TOPPKLASS

Marknaden för städföretag är en djungel. På så gott som varje ort i landet kryllar det av städföretag, men långt ifrån alla lever upp till de förväntningar som man som privatperson eller företag ställer på en riktigt bra städning. Här ger vi tips och råd kring hur du ska tänka för att hitta en riktigt bra städleverantör.